Αρ. Πρωτοκόλλου 211/ 26-03-2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ιανουαρίου 22, 2016
UNESCO Center Welcomes Maria Menounos
Ιανουαρίου 22, 2016
Show all

ΗΜΕΡΙΔΑ Προαγωγής της γυναίκας στον επιχειρηματικό και επαγγελματικό κόσμο: Βασικές αρχές marketing-προβολής

Το Κέντρο ΟΥΝΕΣΚΟ για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στα Βαλκάνια υλοποιεί Σχέδιο Δράσης με τίτλο «Δράσεις κοινωνικής ιατρικής και ενέργειες προαγωγής της θέσης της γυναίκας στον επιχειρηματικό και επαγγελματικό κόσμο» στο πλαίσιο της πράξης 3.2.4 «Υποστήριξη των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Γυναικείων Οργανώσεων)», Α’ και Β’ Κύκλος, του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013». Δικαιούχος είναι η Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού, Διαχείρισης και Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Δράσεων του Υπουργείου Εσωτερικών (ΕΥΣΥΔΕ ΥΠΕΣ) – Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων.

Το συγκεκριμένο σχέδιο δράσης υλοποιείται από 1/6/2012 έως 31/5/2014 με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Νομό/ Δήμο Θεσσαλονίκης. Οι υπηρεσίες που προβλέπονται θα παρέχονται στο σύνολο των γυναικών που θα προσέλθουν, χωρίς διάκριση, στοχεύοντας στην ανύψωση του ρόλου της γυναίκας μέσω της ένταξής της στον επαγγελματικό και επιχειρηματικό στίβο.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 και ώρες 15:30 έως 19:30 θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη workshop με θέμα «Βασικές αρχές marketing-προβολής» στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η συγκεκριμένη ημερίδα θα αφορά τόσο στο επιχειρηματικό marketing, όσο και στην προσωπική επαγγελματική προώθηση των γυναικών. Οι συμμετέχουσες, μεταξύ άλλων, θα έχουν την ευκαιρία να αντιληφθούν τη δομή της κρίσης, να κατανοήσουν την αγοραστική συμπεριφορά σε περιόδους οικονομικής ύφεσης και να προσαρμόσουν τις τεχνικές πώλησης στις απαιτήσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος. Εξειδικευμένοι σύμβουλοι marketing θα δώσουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις και θα αναλύσουν στρατηγικές για επιτυχημένες πωλήσεις.

Την ημερίδα θα ακολουθήσει (σε διαφορετική ημερομηνία) εξατομικευμένη καθοδήγηση & συμβουλευτική υποστήριξη από εξειδικευμένους επιστήμονες που θα παρασχεθεί, χωρίς διάκριση, σε γυναίκες που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Άνεργες γυναίκες, γυναίκες επιχειρηματίες καθώς και γυναίκες που θέλουν να εισέλθουν για πρώτη φορά στον στίβο εργασίας, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω email στο unescenter@the.forthnet.gr.