Δράσεις κοινωνικής ιατρικής και ενέργειες προαγωγής της θέσης της γυναίκας στον επιχειρηματικό και επαγγελματικό κόσμο
Ιανουαρίου 22, 2016
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ «Προαγωγή των γυναικών στον επιχειρηματικό και επαγγελματικό κόσμο»
Ιανουαρίου 22, 2016
Show all

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ «Ψυχολογική υποστήριξη με στόχο την πρόληψη και καταπολέμηση της παρενόχλησης και βίας κατά των γυναικών»

Σε συνέχεια της ημερίδας-workshop με θέμα «Πρόληψη ψυχοσωματικών διαταραχών και ψυχολογική υποστήριξη σε γυναίκες που έχουν υποστεί ψυχοσωματική βία» που πραγματοποίησε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία το Κέντρο ΟΥΝΕΣΚΟ για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στα Βαλκάνια θα ακολουθήσει εξατομικευμένη καθοδήγηση & συμβουλευτική υποστήριξη από εξειδικευμένους επιστήμονες που θα παρασχεθεί, χωρίς διάκριση, σε γυναίκες που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Οι συγκεκριμένες ενέργειες υλοποιούνται στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης με τίτλο «Δράσεις κοινωνικής ιατρικής και ενέργειες προαγωγής της θέσης της γυναίκας στον επιχειρηματικό και επαγγελματικό κόσμο» στο πλαίσιο της πράξης 3.2.4 «Υποστήριξη των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Γυναικείων Οργανώσεων)», Α’ και Β’ Κύκλος, του Ε. Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013» της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων, Υπουργείο Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής 9ιακυβέρνησης που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ).

Η συμμετοχή στις Συμβουλευτικές Συναντήσεις με θέμα «Ψυχολογική υποστήριξη με στόχο την πρόληψη και καταπολέμηση της παρενόχλησης και βίας κατά των γυναικών» είναι δωρεάν (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω email (στο unescenter@the.forthnet.gr), φαξ (στο 2310 422271), ή επί τόπου στα γραφεία μας (Πλούτωνος 30 & Γ. Παπανδρέου, Θεσσαλονίκη).

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην υπεύθυνη υλοποίησης έργου,
Ζωγραφιά Θεοχαρίδου, στα τηλέφωνα 2310 422270 & 2310 423152 (9Ε-ΠΑ ώρες: 09:00-15:00)

ESPA LOGO 2