ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ «Προαγωγή των γυναικών στον επιχειρηματικό και επαγγελματικό κόσμο»
Ιανουαρίου 22, 2016
Αρ. Πρωτοκόλλου 169 & 170/4.11.2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Ιανουαρίου 22, 2016
Show all

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ «Βασικές αρχές marketing-προβολής»

Σε συνέχεια της ημερίδας-workshop με θέμα «Βασικές αρχές marketing-προβολής» που πραγματοποίησε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία το Κέντρο ΟΥΝΕΣΚΟ για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στα Βαλκάνια θα ακολουθήσει εξατομικευμένη καθοδήγηση & συμβουλευτική υποστήριξη από εξειδικευμένους επιστήμονες που θα παρασχεθεί, χωρίς διάκριση, σε γυναίκες που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες αποσκοπούν στην ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων και στην καλύτερη εκμετάλλευσή τους από τις συμμετέχουσες. Σκοπός της συγκεκριμένης συμβουλευτικής, μεταξύ άλλων, είναι να δώσει την ευκαιρία στις συμμετέχουσες να ανανεώσουν και να διευρύνουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις, χαράζοντας στρατηγικές κατευθύνσεις για επιτυχημένες πωλήσεις εν καιρώ κρίσης.

Οι συγκεκριμένες ενέργειες υλοποιούνται στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης με τίτλο «Δράσεις κοινωνικής ιατρικής και ενέργειες προαγωγής της θέσης της γυναίκας στον επιχειρηματικό και επαγγελματικό κόσμο» στο πλαίσιο της πράξης 3.2.4 «Υποστήριξη των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Γυναικείων Οργανώσεων)», Α’ και Β’ Κύκλος, του Ε. Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΚΤ). Δικαιούχος είναι η Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού, Διαχείρισης και Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Δράσεων του Υπουργείου Εσωτερικών (ΕΥΣΥΔΕ ΥΠΕΣ) – Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων.

Η συμμετοχή στις Συμβουλευτικές Συναντήσεις με θέμα «Βασικές αρχές marketing-προβολής» είναι δωρεάν (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Άνεργες γυναίκες, γυναίκες επιχειρηματίες καθώς και γυναίκες που θέλουν να εισέλθουν για πρώτη φορά στο στίβο εργασίας, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω email (στο unescenter@the.forthnet.gr), φαξ (στο 2310 422271), ή επί τόπου στα γραφεία μας (Πλούτωνος 30 & Γ. Παπανδρέου, Θεσσαλονίκη).

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην υπεύθυνη υλοποίησης έργου,

Ζωγραφιά Θεοχαρίδου, στα τηλέφωνα 2310 422270 & 2310 423152 (ΔΕ-ΠΑ ώρες: 09:00-15:00)

ESPA LOGO 2